Toimitusehdot

Arvoisa asiakas.

Voit valita maksutavaksi verkkopankkimaksun tai maksaa tuotteet sähköpostiisi lähetetyllä laskulla. Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Lasku on ennakkomaksu.

Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI68 3939 0029 5746 88, viestikenttään: (tilausnumerosi tai etunimi.sukunimi).

Emme toimita tuotteita postiennakolla! (Liian kallista kummallekin osapuolelle.)

Tuotteet postitetaan 3-5 arkipäivän sisällä heti kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Tai nopeuttaaksesi toimitusta voit lähettää kuitin maksusuorituksestasi sähköpostiimme. aspa.mallunmaailma@gmail.com

  • Tuotteiden hinnat sisältävät 24 % alv, kirjat 10 % alv
  • Toimitukset vain suomessa.

Postikulut = pientoimituslisä =Toimitus ja käsittelykulut kaikissa lähetyksissä 4,50 €

Otathan huomioon, että mikäli kyseessä on kierrätetty tuote (Löytötorin tuote), käytönjäljet ovat luonnollisesti mahdollisia.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät ja moitteettomassa kunnossa olevat tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen  vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.  Liitäthän lähetyslistan pankkiyhteystietoinesi tuotteen mukana hyvitystä varten. Palautuksen todelliset kulut maksaa asiakas.

Olkaa hyvä ja ilmoittakaa sähköpostiimme jos aiotte palauttaa tuotteitamme. aspa.mallunmaailma@gmail.com.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen (arvioidusta) saapumisajankohdasta. aspa.mallunmaailma@gmail.com. Otamme yhteyttä ongelman ratkaisemiseksi.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.